Billiga smycken

billiga-smycken

Många smycken kan vara ganska dyra, speciellt smycken i ädla metaller som guld, silver och platina eller smycken som har detaljer av ädelstenar som rubiner och agater, men det finns även många billiga smycken.

Billiga smycken är – till skillnad från dyra smycken – inte tillverkade i ädelmetaller eller med ädelstenar utan är tillverkade i billigare material (påstås något annat är det fake!).

Vissa köper dyra smycken för att visa upp att man minsann har råd att köpa diamanter, men många bär också smycken för att det helt enkelt är fint. Tillhör du den senare kategorin så det definitivt vettigare att köpa billiga smycken online, för även om smyckena inte kostar lika mycket behöver de ju inte vara mindre fina för det!

Se bara till att smyckena du köper är nickelfria, det måste smycken vara som säljs i Sverige, så egentligen behöver du inte oroa dig om du köper smyckena inom landet. Men är du extra känslig bör du välja smycken i sterling silver (925), speciellt när det gäller örhängen, som ju har extra mycket hudkontakt.

100 billiga smycken för under 30 kr

För dig som vill köpa riktigt billiga smycken online hittar du här 100 billiga smycken som max kostar 29 kr.

Läs mer om billiga smycken på nätet och shoppa loss på billigasmyckenonline.se, en sajt som riktiga in sig på just billiga smycken under hundralappen!